0174 63 78 11

Accountant voor het MKB en zzp’ers

Je moet doen waar je goed in bent. Daarom doe jij wat jij doet en is ons vak dat van accountant.  Dat doen we trouwens niet voor iedereen die zakelijk actief is: we houden het bij het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Zowel voor startende als ervaren ondernemers. Precies het type ondernemer waar we ons zelf in herkennen: mouwen opstropen, snel beslissen en vooral hard werken. Elke keer zit je bij PLUS accountants met dezelfde persoon om de tafel. Iemand die je onderneming en je manier van werken dus goed kent.

Betrokken & meedenken

Een klein accountantskantoor is een betrokken kantoor

Zonder dat we qua aantal medewerkers een groot kantoor zijn, is onze dienstverlening compleet. Groot willen we niet eens worden. Omdat we weten dat een klein accountantskantoor ook een betrokken kantoor is. Zelfs zo betrokken, dat we ongevraagd meedenken over hoe jij je financiële huishouding nog beter kunt regelen. Bijvoorbeeld door meer te digitaliseren. Of - als je zelf financiële medewerkers in dienst hebt - je personele bezetting te stroomlijnen en vooruit te helpen. Bij ons zijn de lijnen kort. Er is altijd een antwoord op je vragen.

Wat als je als ondernemer een inspirerend doel hebt?

Kennis & kunde

Over alles kunnen we meepraten

Je haalt met PLUS accountants een adviseur in huis die vanaf dag één inzicht biedt. In allerlei soorten administraties hebben we ervaring. Uiteenlopende branches en sectoren hebben we al van binnen en van buiten bekeken. En we zijn vooral een informeel kantoor om mee te werken. Eén uit de categorie flexibel, slagvaardig en servicegericht. Voor alle zekerheid: PLUS accountants is aangesloten bij Auxilium Adviesgroep, Fiscount en Full Finance.

Hoe digitaler, hoe makkelijker

Je administratie heb je altijd bij de hand: in je broekzak, op je bureau of in de auto. Bij ons gaat alles digitaal. Omdat het makkelijker is, efficiënter is en actueler is. Je levert alle gegevens digitaal aan. Met een app heb je een dashboard voor je neus dat je precies laat zien waar je financieel staat. Hoe je scoort in vergelijking met je prognose. En waar het aan het eind van het jaar naartoe zou kunnen gaan. PLUS panorama, salarissen, jaarrekening en aangiften zijn allemaal digitaal voor je beschikbaar via een online portaal.

Extra advies

Slimme PLUS pakketten

We houden van transparantie bij PLUS accountants. Daarom vertellen we je graag vooraf wat onze dienstverlening je gaat kosten. Met onze slimme PLUS pakketten betaal je per maand een vast bedrag voor al onze diensten. Deze pakketprijs is gebaseerd op de grootte van je bedrijf.

En wil je extra advies, dan betaal je daarvoor een marktconform uurtarief.

Lees meer over de pakketten